Beliggenhet
Tidspunkt
Spillerglede
Dette er nok den beste cup-opplevelsen noensinne! Mye av årsaken er selvsagt både været, beliggenheten og anlegget – men også de hyggelige folkene som jobbet på cupen, flinke dommere og organiseringen generelt.
Ja, dette var virkelig tipp topp, terningkast 6. Har nesten litt dårlig samvittighet for at påmeldingsavgiften er gratis, men jeg håper vi la igjen mye penger i kiosken og at cupen gikk i solid overskudd.

Vi opplevde cup’en utelukkende som positiv. Passe lange kamper, bra nummerering av baner, samme arena for alle kamper, flinke dommere som alltid møtte opp.

Takk for veldig hyggelig cup!

Det var helt supert å spille hos dere og oppsettet gjorde at jentene fikk en god pause mellom hver kamp, men også ikke altfor lang tid slik at hele dagen gikk og energien forsvant. Premieutdeling var super, den gikk fort og effektivt for seg.
Tommel opp for en god gjennomføring!!
Vi gjerne gi dere ros for effektiv avvikling av kampene og at det ikke er mye venting.
Synes dere har et flott opplegg!!!!!

Hei, Vi var med på cupen for første gang i år, og for en opplevelse. Vi har flere lag i klubben som har meget gode erfaringer fra denne tidligere, så valget var enkelt for oss når vi skulle på vår første turnering med overnatting. Klarer ikke å finne noen punkter vi ikke var fornøyde med, eller noe å sette fingeren på. Vi reiser med masse gode opplevelser, gode forhold både på skole og på arenaen. Tusen takk for en flott helg, og takk til dere som arrangør. Bare møtt veldig hyggelige og gjestfri mennesker. Sportslig hilsen!

Er det Saltkråkan? Er det paradis? Er det en luftspeiling? Nei, det er Husøy i Vestfold. 

Velkommen til sommerens vakreste fotballcup som  spilles 16-18 august 2024 i idylliske sommerlige omgivelser midt den solrike skjærgården på Husøy. Skjærgårdscup er en tradisjonsrik fotballturnering for barn i alderen 6-12 år.

Cupen arrangeres av Husøy & Foynland Idrettsforening, en sprek 89 åring med solid erfaring i å drive den 40 år gamle Skjærgårdscupen. Alle kamper spilles på Husøy Arena, et av Norges fineste idrettsanlegg med Oslofjorden på to sider av banen, og kanskje det eneste anlegget med egen sandstrand ved cornerflagget. På Husøy Arena kommer du til to flotte kunstgressbaner i trygge omgivelser, organisert parkering, Grønn Cafe med varme pølser, is, frukt og mange sitteplasser. Flotte toalettanlegg og gode tribuner hvor foreldre kan nyte en kopp fersk kaffe når de følger med på de spennende kampene.

På Allaktivitetshuset ved nordenden av anlegget serveres næringsrik frokost, lunch og middag til fornøyde sultne spillere. Det er lokal overnatting med våkne nattevakter som løser alle store og små utfordringer på strak arm. Det er selvfølgelig gangavstand mellom baner, spisested og overnatting. Du ser en maurtue av rødkledde frivillige som har lang erfaring med å være vertskap for alle besøkende og sørger for at Skjærgårdscupen igjen blir en uforglemmelig opplevelse for store og små. 

Skjærgårdscup er en årlig fotballturnering som spilles på en øy i Vestfold-skjærgården, kun 10 minutter med bil fra Tønsberg. Her kan du nyte kampene tett på naturen, sjøen og skjærgården, men også med umiddelbar nærhet til Tønsberg. Det er kort vei til hele Vestfold, Telemark, Østfold, Akershus, Agder, Oslo, Buskerud og Indre Østland. Med toget tar det bare en knapp time fra Oslo. Den lille øya er proppfull av muligheter, med blant annet golfbane, tennisbane, beachvolleyball og fotballbaner. Kyststien er perfekt for både trening og tur, og det er fine stisyklingsmuligheter både på Husøy og øyene rundt. I sommerhalvåret ligger Ole III klar ved bryggekanten for å ta deg med på Norges korteste fergetur. Når du går langs fotballbanene nede ved vannet synker skosålene ned i myk sand når du når Nylene. Langgrunne Nylene badeplass som ligger i enden av banen passer godt for barna som vil vasse i det deilige vannet mens pølsene varmer seg på grillen mellom kampene. Vi tilbyr selvfølgelig to lagledere pr. påmeldte lag gratis overnatting og bespisning.

Når du er på en fotballturnering på Husøy, kan det være vanskelig å finne en god nok grunn til å reise derfra mellom kampene. Skulle du allikevel få det til, er det kort vei til mye i nærområdet. Verdens Ende er bare en halvtimes kjøretur unna. Ønsker dere å oppleve det yrende sommerlivet i byen er brygga Tønsbergs hovedpulsåre og har vært det naturlige samlingspunkt i over tusen år. Hit har folk strømmet til fra både fjern og nær, for å nyte den unike kombinasjonen av by- og skjærgårdsliv. Turen tar bare 10 minutter med bussen som har avganger hvert 15. minutt.

Vi i Skjærgårdscup og HFIF ønsker deg og dine hjertelig velkommen til en uforglemmelig fotballcup i hjertet av Vestfold!

Påmelding og priser:

Følgende priser gjelder for Skjærgårdscup 2024 :

NB! ved bestilling av mat og overnatting vil det bli autogenerert faktura, denne skal ikke betales, vi kommer tilbake med betalingsfrist.

  • Lagspåmelding 7′ er fotball                                           700.-
  • Lagspåmelding 5′ er fotball                                           500.-
  • Lagspåmelding 3′ er fotball                                           200.-
  • Kveldsmat  fredag       (brødmat+ drikke)                    110.-
  • Frokost                          (brødmat+ drikke)                   110.-
  • Lunsj (kun lørdag)                                                            110.-
  • Middag                                                                                149.-
  • Overnatting på skole                                                       250.- pr.pers

Full pakke ( kveldsmat fredag, frokost lørdag og søndag, lunsj lørdag, middag lørdag og søndag + overnatting på skole)  =   899 .-