Skjærgårdscupen drives rent på dugnad, ingen i Husøy & Foynland Idrettsforening hever lønn eller annen godtgjørelse for sin innsats under Skjærgårdscupen. Dette gjør vi for at et overskudd da kan settes rett inn i barne og ungdomsarbeidet i Husøy & Foynland Idrettsforening. ( barneidrett, fotball, bordtennis og håndball )

Husøy Arena er et godt bevis på hva som er utrettet så langt, og nye prosjekter er under planlegging. Samtidig skal vi selvfølgelig støtte oppunder barne- og ungdomsarbeidet i Husøy & Foynland Idrettsforening.

Vi er veldig takknemlig for alle som i 40 år har støttet opp og jobbet dugnad for Skjærgårdscupen.
Men vi i Husøy & Foynland Idrettsforening har stadig behov enda flere i alle aldre som vil gjøre noe positivt for barn og unge i lokalmiljøet. Du trenger ikke har noen tilknytning til idrettslaget, dette er en fin anledning til å bli kjent med nye mennesker og knytte nettverk.

Om du kunne tenke deg å bidra i løpet av cuphelgen 16-18 august eller du kanskje har lyst til å være med på planleggingen og forarbeidet til neste års Skjærgårdscup, så er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss på skjemaet under eller til noen av de andre på kontaktlisten til cupen.